Hyundai Tucson Hybrid

Pris- og utstyrsbombe

Rett rundt hjørnet som ladbar hybrid.

BRA PRIS; MYE UTSTYR: Tucson er Hyundais viktigste modell globalt, og skal kjempe om en plass i Norge med nevnte fordeler. Vis mer
Publisert

Hyundai Tucson er på plass i fjerde generasjon. Du får den både med bensin og diesel med mildhybrid og hybrid, men i Norge får du den kun som ladbar hybrid, selvfølgelig med bensinmotor.

Bare elektrifiserte modeller

I Norge har Hyundai nemlig gjort en skikkelig ryddejobb i modellprogrammet og fjernet alle modeller som ikke kommer med stikkontakt. Det vil si at hele i-serien er forsvunnet.

Det er dessverre ikke den modellen vi kjører nå, men hybriden uten ledning. Den kommer først på nyåret, men representantene fra Hyundai var så stolte og spente på den nye Tucson at de har hentet inn fire stykker, slik at vi får testet den. Forskjellene er ikke større, enn at man får et bra inntrykk av hvordan bilen bil.

Tucson har aldri vært en av de virkelig store salgssuksessene i Norge, men en titt på Finn.no viser at det er nok å plukke av.

Særegen design

De fleste husker sikkert den første generasjonen best. Den som ikke har hatt utseendet med seg. De andre har blendet inn (andre generasjon het IX35 i Norge), og Hyundai er veldig stolte av dens nye look.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer