Pris og motor

Toyota Corolla Verso er ikke spesielt billig. Det er ikke konkurrentene heller, og prisdifferansen overfor Volkswagen Touran er liten.

Publisert
Sist oppdatert

Prisforskjellene varierer litt med motorvariant, men når det gjelder bensinmotoralternativene er prisene relativt like. Touran 1,6 leveres i en variant med 102 hestekrefter som starter på 266.820 kroner, med 115 hestekrefter koster denne 289.790 kroner. Corolla Verso med 110 hestekrefter koster 280.000 kroner.

Dieselversjonen sliter mer med høy pris, billigste Verso koster 315.000 kroner med en 2-liter som leverer 116 hestekrefter. Den ligger ytelsesmessig mellom Tourans 1,9-liter på 100 hestekrefter og 2-literen på 136 hestekrefter. Disse koster henholdsvis 298.040 kroner og 332.570 kroner, sistnevnte med litt mer utstyr.

To utstyrsnivåer

Forskjellen mellom basisutgaven og utstyrsnivå Sol består i at biler med Sol i modellbetegnelsen leveres med følgende: Regnsensor, tåkelys, automatisk nedblendbart speil, fartsholder og elektronisk klimaanlegg. Prisforskjellen er 15.000 kroner.

1,6-liter bensin

Dette er en velkjent Corolla-motor. Vi fikk ikke prøvet den i nye Verso, men den vil med sine 110 hestekrefter nok gjøre jobben for de som ikke er altfor opptatt av motorkraft. Med alle syv setene i bruk kan det nok skorte litt på dreiemoment, motoren leverer maksimalt 150 Nm ved 3.800 o/min.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer