Pris, utstyr og motoralternativer

Vi tror ikke vi tar feil, når vi påstår at Skoda Fabia Combi blir Norges billigste stasjonsvogn. Det ser nemlig ut til at den billigste utgaven vil havne under 150.000 kroner.

Publisert

I likhet med lillebror, kommer også stasjonsvognutgaven i tre forskjellige utstyrsklasser; Classic, Comfort og Elegance. Utstyrsklassene er imidlertid ikke hierarkisk oppbygd. Det vil si at du finner utstyr i Comfort som du ikke finner i Elegance, og omvendt. Bilen vil imidlertid bli tilpasset de ulike landene den skal selges i, og det er foreløpig ikke bestemt hva slags utstyr de forskjellige klassene vil få i Norge.

68 hestekrefter

Skoda-fabrikken tilbyr hele seks ulike motoralternativer, fire bensin- og to turbodieselmotorer. Det billigste motoralternativet har et slagvolum på 1.397 ccm, og yter 68 hestekrefter. Maksimalt dreiemoment er 120 Nm. I motsetning til de andre motorene har denne kun to ventiler per sylinder. Forbruket ved blandet kjøring er oppgitt til 0,71 liter per mil.

75 og 101 hestekrefter

De to neste motoralternativene har slagvolum på 1.390 ccm, og yter henholdsvis 75 og 101 hestekrefter. Maksimalt dreiemoment er 126 Nm for begge motorene. 75-hesteren forbruker 0,67 liter per mil, og denne motoren er den eneste som leveres i kombinasjon med automatgirkasse. 101-hesteren oppgis å bruke 0,71 liter per mil ved blandet kjøring.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer