Prisbelønnet luksusbobil

Den er i alle fall SVÆR nok.

BOBIL MED STIL: Større enn kjøkkenet hjemme? Ketterer Continental har fått pris for nytenkning og ny mobilitet. Foto: Ketterer
BOBIL MED STIL: Større enn kjøkkenet hjemme? Ketterer Continental har fått pris for nytenkning og ny mobilitet. Foto: Ketterer Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi har allerede servert deg den kanskje mest oppsiktsvekkende nyheten på årets caravanmesse i Düsseldorf, nemlig den 11 meter lange rullende luksusyachten fra Futuria. Det er ikke mye som kan måle seg med takterrasse og jacuzzi på taket.

Men selv om det høres lekkert ut, er det vel ikke så veldig mange av oss som har lommebok til å realisere en såpass dyr fritidsdoning. Kanskje du ikke engang har en bil til å dra drømmecampingvogna etter? I så fall kan du juble over nyheten "Biker" fra Dethleffs, som er en campingvogn for tråsykkel - med sengeplass til to.

Nytenkende luksusdoning

Ketterer Continental avbildet øverst er en av doningene som er vist på verdens største caravanmesse, Caravan Salon Düsseldorf. Continental er en av caravanproduktene som er hedret med pris for nyvinning i bransjen: innovations for new mobility. Her kan opptil fem mennesker bo med armslag - i en funksjonell og luksuriøs tilværelse med de høyeste standardene.

Du kan se bilder av den nytenkende bobilen her:

Billigere alternativer

Det er flere caravannyheter som har utmerket seg med innovasjon og nytenking - og som er belønnet med priser under årets caravanmesse. I bildespesialen nedenfor kan du se noen av nyhetene og flere prisvinnere. Vi kan nevne et par rimeligere modeller enn luksuscruiseren fra Ketterer: Dethleffs camper for motorsykkel og trike, og den morsomme mopedcamperen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer