MG4

Prisbombe

Med en rekkevidde på 435 kilometer og en pris fra 318 000 kroner, er den nye, kinesiske SUV-en MG4 en liten prisbombe.

NY KINA-SUKSESS: MG4 har mye som tiltaler norske bilkjørere om dagen: Bra rekkevidde, god pris, høy sitteposisjon og lang garanti. Foto: MG
NY KINA-SUKSESS: MG4 har mye som tiltaler norske bilkjørere om dagen: Bra rekkevidde, god pris, høy sitteposisjon og lang garanti. Foto: MG Vis mer
Publisert

MG ZS EV tok norske bilkjøpere med storm da den ble lansert for to år siden. Fram til da hadde nordmenn rynket på nesen av biler som kom fra Kina. I løpet av det første året solgte denne bilen dobbelt som mye som det den ferske importøren av kinesiske biler hadde turt å drømme om. Rimelig pris var helt avgjørende for suksessen.

Nå lanseres etterfølgeren MG4, som er like stor som ZS EV, men er mer moderne på alle måter. Den er bygget på en ny, moderne plattform og har fått et mer sportslig utseende og et mer minimalistisk design i interiøret. Mange vil kanskje heller kalle dette en crossover – en mellomting mellom en vanlig personbil og en SUV.

God rekkevidde

Batteripakken på 64 kWt skal gi bilen en rekkevidde på 435 kilometer. Varmepumpeteknologi for å beholde mest mulig av rekkevidden vinterstid er standard.

Sammenliknet med ZS EV har MG4 fått en kraftigere motor på 204 hester. Motoren er plassert bak og bilen kommer bare med bahjulsdrift. Det er etter det vi vet ingen planer om firehjulstrekk på denne bilen. Det er heller ikke vanlig blant konkurrentene i klassen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.