Nye DS3 Crossback e-Tense snart på markedet

Prisen klar på den nye elbilen

Peugeot-Citroën står foran en stort elbilsatsing og først med norsk pris er den elektriske DS-en.

Prisen klar på den nye elbilen
Publisert

Den noe overraskende beskjeden fra PSA-konsernet (Peugeot, Citroën, DS og Opel) kom i fjor høst: Først ut med en elbil til folkelig pris, blir DS. Og bilen ble vist med det samme - DS3 Crossback e-Tense.

Det rant raskt inn reservasjoner på den nye elbilen og disse ble registrert i løpet av en hektisk 24-timersperiode i forkant av bilutstillingen i Paris i oktober.

Thomas Christensen, direktør DS Automobiles hos Bertel O. Steen, sier i en pressemelding at det norske markedet har prioritet for levering av elektriske DS 3.

Leveres til høsten

- De 100 første reservasjonskundene vil få mulighet til å få bil allerede høsten 2019. Vi er svært fornøyde med prisen og vi forventer betydelig pågang, sier Christensen.

Christensen forsikrer alle kunder som står på reservasjonslisten at de som signerer kontrakt i 2019, vil få levert bil første halvår 2020.

Kunder som ikke har reservert bil, vil også få bil i 2020, men antakelig nærmere andre halvår, ifølge importøren. Muligheten for å reservere bil går ut onsdag 6. mars, da stenges reservasjonslistene for nye kunder.

DISTINKT DESIGN: DS3 Crossback E-Tense vil peke seg ut i trafikkbildet. Foto: DS
DISTINKT DESIGN: DS3 Crossback E-Tense vil peke seg ut i trafikkbildet. Foto: DS Vis mer

Fra 312.000

De annonserte prisene er som følger:

DS 3 Crossback E-Tense So Chic: 312.000 kroner

DS 3 Crossback E-Tense Grand Chic: 342.000 kroner

DS 3 Crossback E-Tense So Chic er innstegsmodellen, men skal ha et høyt nivå av standardutstyrifølge importøren.

DS 3 Crossback E-Tense Grand Chic er toppmodellen, som kommer med det meste av utstyr som Matrix LED lys, Head-Up display, trådløs lading, Proximity nøkkelfri adgang, ryggekamera, LED baklykter med dynamiske blinklys, 10,3" berøringsskjerm med navigasjon, Active Safety nødbrems med nattmodus og aktiv filholder.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer