Priser og konklusjon

Astra GTC klarer ikke å vippe Golf GTI av pinnen. Den kraftigste dieselutgaven fremstår som den mest interessante utgaven.

Publisert
Sist oppdatert

Biler uten bakdører vil aldri bli spesielt praktiske. Og fordi så mange nordmenn er klar over dette, er tredørs kombikupeer ikke spesielt lettsolgte, noe som kan gå ut over andrehåndsverdien.

Mange sterke sider

Når det er sagt, hvis du er klar over denne risikoen og er blant dem som prioriterer utseende og sportslighet fremfor praktiske løsninger, er Astra GTC et interessant alternativ. Kjøreegenskapene er gode, adkomsten til baksetene grei og bakseteplassen god - biltypen tatt i betraktning. I tillegg er interiøret, som i det store og hele er identisk med det vi kjenner fra femdørsutgaven og stasjonsvognen, vellykket.

Panorama-rute

Astra GTC blir også tilgjengelig med en spennende oppfinnelse - en stor panorama-frontrute. Denne 1,5 meter langt frontruten strekker seg helt fra panseret og langt opp på taket og gir en helt unik opplevelse. Fordi Opel har klart å fjerne tverrliggeren som vanligvis befinner seg mellom A-stolpene gir faktisk panorama-taket en opplevelse av lys, oversikt og panorama som selv ikke kabrioleter klarer å skape. Prisen på panorama-ruten, som er ekstrautstyr, er foreløpig ikke klar.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer