Priser og konkurrenter

Volvo har valgt å legge effekten litt ned og får god utelling med prisene sine.

Publisert
Sist oppdatert

R-serien kommer til Norge til våren og vil få BMW M3, Mercedes C32AMG, Alfa Romeo 156 GTA, og Audi S4 som sine nærmeste konkurrenter. Prisen på en S60R blir 768.900 kroner mens V70R vil koste 812.900 kroner.

Mercedes C32 AMG

Dette er også en heftig bil som også kan slå i bordet med skikkelige tall fra 0 til 100. 5,2 sekunder med automatgir er hva Mercedes C32 AMG klarer. Prisen er 941.000 kroner og er godt over Volvo S60R, men billigere enn Audi S4. Riktig nok har ikke Mercedes firehjulsdrift og V8-motor, men en V6er med kompressor fungerer det også.

TEST: Mercedes C32 AMG

BMW M3

BMW M3 er besittelse av noe av det beste som finnes av kjøreegenskaper. Den koster 954.000 kroner og har ytelser på linje med Mercedes C32 AMG.

TEST: BMW M3

Alfa Romeo GTA

Det virker kanksje litt stusselig med 250 hestekrefter i dette selskapet, men vi har kjørt bilen, og det er en opplevelse. Den vil nok henge litt etter her, men en visuelt rålekker V6er på 3,2 liter lager en herlig lyd og treffer nok midt i blinken for dem som sikler etter italiensk. Den er også litt billigere enn de andre med en prislapp på 677.400.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer