Priser og motoralternativer

En variant rettet mot firmabilmarkedet kryper rett under 250.000 kroner.

Publisert
Sist oppdatert

Vi mener at i praksis koster billigste Opel Vectra stasjonsvogn 276.100 kroner fordi firmabilversjonen blant annet mangler elektronisk stabilitetssystem (ESP). Eventuellt kan man kjøpe det som tilleggsutstyr til 5.000 kroner.

Togangeren

Med en prislapp på 554.900 kroner koster toppmodellen over dobbelt så mye som billigste versjon. Toppmodellen i utstyrsnivå Cosmo, har en 3,2-liters V6 på 211 hestekrefter under panseret. I firmabilvarianten som har utstyrsnivå Essentia, er det en 1,8-liter på 122 hestekrefter som er satt til den samme jobben.

Lanseringen fant sted vegg i vegg med den nye fabrikken i Rüsselsheim. Vi fikk kjørt to bensinmotorvarianter, 2.0 Turbo er nevnt og i tillegg kjørte vi 2,2-liter på 155 hestekrefter som ga et mer kultivert en sprekt inntrykk.

Dieselvarianter

Til våren dukker to versjoner av en spennende 1,9-liters dieselmotor opp. Særlig versjonen som yter 120 hestekrefter kan klare seg godt gjennom det norske avgiftssystemet. Det sterkeste versjonen yter 150 hestekrefter. Disse får sekstrinns girkasse og klarer EU4-kravene til utslipp.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer