Priser og utstyr

Motorutvalget bedrer seg etterhvert og vil inneholde tre motorer. Works-variant med 200 hestekrefter er ikke planlagt foreløpig.

Publisert
Sist oppdatert

Mini kabriolet har blant annet elektrisk drevet tak, elektrisk drevne vinduer og speil, fire kollisjonsputer og parkeringssensorer som standardutstyr. I tillegg kan det leveres xenonlys, TV, navigasjonssystem, stor stereo, oppvarmet frontrute, automatisk klimaanlegg, flere typer felger, multifunksjonsratt og regnsensor. Minikabriolet har også fått to nye farger, Hot Orange som vi har kjørt og Cool Blue. Mini One leveres med sort tak, mens Cooper kan leveres med enten sort, blått eller grønt tak.

Tre motorer

Etterhvert vil 115-hesteren vi har kjørt få selskap av en 90-hester som befinner seg i Mini One og en oppgradert Cooper S med 170 hester og kompressor. Toppmodellen vil da også ha 220 newtonmeter og en akselerasjonstid fra 0 til 100 kilometer i timen på 7,4 sekunder.

Priser

Meterprisen for Mini kabriolet er høy, men hvis vi legger til at den kan tilby kjøreglede i massevis, svært høy kulfaktor og bedre mental helse for mange av eierne blir det bedre. Mini One med 90 hester vil koste 235.000 kroner og Cooper med 115 hester vil starte på 258.000 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer