Priser og utstyr

Motorutvalget bedrer seg etterhvert og vil inneholde tre motorer. Works-variant med 200 hestekrefter er ikke planlagt foreløpig.

Publisert
Sist oppdatert
Priser og utstyr


Mini kabriolet har blant annet elektrisk drevet tak, elektrisk drevne vinduer og speil, fire kollisjonsputer og parkeringssensorer som standardutstyr. I tillegg kan det leveres xenonlys, TV, navigasjonssystem, stor stereo, oppvarmet frontrute, automatisk klimaanlegg, flere typer felger, multifunksjonsratt og regnsensor. Minikabriolet har også fått to nye farger, Hot Orange som vi har kjørt og Cool Blue. Mini One leveres med sort tak, mens Cooper kan leveres med enten sort, blått eller grønt tak.

Tre motorer

Etterhvert vil 115-hesteren vi har kjørt få selskap av en 90-hester som befinner seg i Mini One og en oppgradert Cooper S med 170 hester og kompressor. Toppmodellen vil da også ha 220 newtonmeter og en akselerasjonstid fra 0 til 100 kilometer i timen på 7,4 sekunder.

Priser

Meterprisen for Mini kabriolet er høy, men hvis vi legger til at den kan tilby kjøreglede i massevis, svært høy kulfaktor og bedre mental helse for mange av eierne blir det bedre. Mini One med 90 hester vil koste 235.000 kroner og Cooper med 115 hester vil starte på 258.000 kroner.

Sammenlignet med konkurrentene er ikke det så galt. Citroen Pluriel 1.6 med 110 hestekrefter koster 237.000, Ford Streetka 1.6 med 95 hestekrefter setter deg tilbake med 242.900 og Peugeot 206 1.6 med 110 hestekrefter starter på 244.300 kroner. Hvis man ser på Beetle koster den 269.810 kroner med 102 hestekrefter. Mini har bra med plass, et bra utstyrsnivå og forsvarer prisen sin godt. Den appellerer veldig til oss.

Store bilder av Mini kabriolet finner du her.

Her finner du mer Mini-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Nybillanseringer
  • Spionbilder


  • Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer