Priser og utstyrsnivåer

Et prishopp fra V40 er ikke til å unngå, men det er mulig å kjøre V50 med 1,8-liter selv om sjefen din har satt en grense på 300.000 kroner.

Publisert
Sist oppdatert

Basisutstyret i V50 omfatter radio med CD-spiller, elektronisk stabilitetsprogram (DSTC), manuelt klimaanlegg, kjørecomputer, fjernstyrt sentrallås, elektriske vinduer foran og bak, takskinner og sikkerhetsnett. I tillegg har Volvo satt i sammen fire ferdige utstyrspakker:

Addition koster 12.000 kroner og inkluderer 15/16-tommers aluminiumsfelger, låsbare hjulbolter, elektronisk klimaanlegg, konstantfartsholder, luftkvalitetssystem, skinnratt og høydejusterbart passasjersete.

Addition Plus koster 23.000 kroner og inneholder alt i Addition-pakken samt Volvo alarm, paneler i tre (aluminium i T5), rattstyring av radio, tåkelys foran, girspak i skinn, armlene i baksete med koppholdere, innsynsvern bagasjerom, sminkespeil med lys på begge sider foran og spesielle setetrekk.

Premium koster 38.000 kroner og inneholder alt fra Addition Plus-pakken samt elektrisk førerstol med minne, innfellbare sidespeil med bakkebelysning, poseholder i bagasjerom, fargetilpassede sidelister, automatisk dimming av innvendig speil, regnsensor og gassutladningslamper på nær- og fjernlys.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.