Priser på BMW X1

Som lovet i nyhetssaken bringer vi nå priser på den nye BMW X1.

Priser på BMW X1
Publisert
Sist oppdatert

BMW er i ferd med å få et stort antall SUV-modeller på markedet, og er åpenbart sikre på at dette er riktig vei å gå.

SUV er populært og særlig BMWs modeller gjør det bra. Til og med her hjemme selges det en god del både av både X3 og X5, samt litt X6. Disse tre modellene har hittil i år solgt godt over 500 biler tilsammen.

Problemet nå er at BMW ikke har X-biler som starter under 500.000 kroner. Billigste bil nå, X3 xDrive20d som det heter, starter på 513.900 kroner.

359.000

Det blir det en forandring på nå. X1 er liten og kommer også med mindre motorer enn X3. Prisen starter på 359.000 kroner med bakhjulsdrift og 399.000 kroner med firehjulsdrift.

Normalt vil de koste mer inkludert noe utstyr, men det er et godt utgangspunkt.

Firehjulstrekk vil nok dominere salget kraftig, men det er verdt å legge merke til at en 20d med bakhjulsdrift er betydelig sprekere enn en 18d med firehjulsdrift, og bare 10.000 dyrere.

750.000

X1 kommer også med en bensinmotor, men vi regner med at svært få vil velge en 258-hesters bensinmotor til drøyt 750.000 kroner i denne bilen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer