Priser på Mercedes B-klasse

I juni lanseres en helt ny Mercedes-Benz i Norge. Det er Mercedes B-klasse som blir Mercedes sitt svar på en fleksibel kompaktklasse bil.

Publisert
Sist oppdatert

Mercedes er snart på plass i Norge med en ny og fleksibel kompaktklassebil. Den vil ikke kunne sammenlignes med en vanlig Golf, men ligger nærmere den helt nye Golf Plus. Honda kommer også i disse dager med en bil i denne klassen som heter FR-V. Den har til og med seks seter fordelt på kun to seterader.

Fleksibel

B-klasse er 4,27 meter lang og kan konverteres fra en femsseters familiebil til en enseters "lastebil" i et par håndvendinger. Baksetet kan felles ned og fjernes helt. Det kan også det høyre forsetet (ekstrautstyr). Dermed sitter du i bilens eneste sete med et enormt lasterom rundt deg.

Mye standardutstyr

Bilen leveres med en god del utstyr og dette er det viktigste standardutstyret på B-klasse: Seks kollisjonsputer, aktive hodestøtter foran, multifunksjonsratt, kjørecomputer, klimaanlegg, lasteromsgulv stillbart i to plan, ESP, radio/CD med seks høytalere, ratt som kan justeres i høyde og lengde, hastighetsavhengig servostyring, delt og nedfellbart baksete, tåkelys foran, elektriske drevne vinduer foran og ISOFIX barnesetefeste.

DinSide Motor kjører B-Klasse neste uke.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer