Priser, utstyr og konkurrenter

BMW 116i Business vil koste 250.000 kroner, noe som gir svært mye bil for pengene.

Publisert
Sist oppdatert

1-serie er en splitter ny bil fra en prestisjebil-leverandør. Bilen har gode kjøreegenskaper, et eksklusivt interiør og brukbar plass. Dermed skulle man kanskje tro at den også ville bli dyr. Men det er den ikke - i hvert fall ikke innstegsversjonen, som heter 116i Business. Denne vil, i hvert fall i starten, koste 250.000 kroner. Med tanke på det omfattende utstyrsnivået er dette en overraskende lav pris. Med i prisen får man nemlig elektronisk klimaanlegg med to soner, integrert radio og CD-spiller samt elektronisk stabilitetsprogram, som hos BMW kalles DSC.

... og enda mer

I tillegg får man 6 kollisjonsputer, elektriske vindusheiser foran, punteringssikre dekk, kjørecomputer, skivebremser rund baut, lyktespylere, følg-meg-hjem-lys, to-trinns bremselys, elektronisk oljepeiling, batterifri nøkkel, permanent batteriovervåking samt start og stopp-knapp. Velger man en av de to businessmodellene, 116i eller 118d, får man i tillegg metallic lakk og vinterhjul på kjøpet.

Dermed er det ikke mye viktig utstyr man går glipp av, selv om mange sikkert kunne ønske seg elektriske vindushevere i bakdørene, tåkelys og lettmetallfelger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer