Prisforskjeller hos Dekkmann

Prisen er ikke nødvendigvis den samme fordi om to dekkforhandlere tilhører samme kjede.

Publisert
Sist oppdatert

Dekkmann er blant de største aktørene i norsk dekkbransje. Men selv om Dekkmann-forhandlerne tilhører samme kjede, varierer prisene tildels kraftig.

For eksempel selges fire stykk Pirelli P6 for 4.552 kroner hos Dekkmann Tiller i Trondheim. Hos Dekkmann på Økern i Oslo lyder prislappen på 5.330 kroner, en forskjell på 778 kroner. For de fem andre dekkene vi har valgt ut, er det interne prisforskjeller i Dekkmann-kjeden på mellom 314 og 470 kroner.

Jevnere hos Vianor

Under fjorårets pristest på vinterdekk fant vi store prisforskjeller også hos Vianor-kjeden. Men der i gården har man tydeligvis bestemt seg for å operere med mer enhetlige priser i år. For eksempel holder fem av sju Vianor-forhandlere nøyaktig samme pris på Michelin Energy - 4.568 kroner. De to Vianor-forhandlerne i Oslo nøyer seg imidlertid med 4.357 kroner, en forskjell på 211 kroner. Det samme gjelder for Nokian NRH2. I Bergen, Stavanger, Trondheim og Tromsø selges fire stykk for 4.060 kroner, mens de samme dekkene selges 185 kroner billigere hos Vianor-forhandlerne i Oslo.

Usikker på reglene for piggdekk. Les mer om når du må pigge ut her.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer