Prisgunstig Mazda 6

Nye Mazda 6 starter på 270.000 kroner. Det er en konkurransedyktig innstegspris.

Publisert
Sist oppdatert

Tre utstyrsnivåer og fire motorer blir tilgjengelige. Billigst blir en 1,8-liters bensinmotor med Go utstyrsnivå. Da får du 120 hestekrefter og det aller nødvendigste utstyret, altså manuelt klimaanlegg, 16-tommers aluminiumsfelger og radio/cd-spiller med 4 høytalere.

Advance

Beveger vi oss litt oppover på utstyrsstigen, blir ting litt mer trivelige og valgene litt flere. Ting som tosoners klimaanlegg, 17-tommers aluminiumsfelger, cd-veksler, regnsensor og fartsholder følger med utstyrsnivået Advance. Oppgraderer du til Advanceplus, får du i tillegg med parkeringssensorer foran og bak, bi-xenon, adaptive kurvelys, blåtanntilkobling for mobiltelefon og et kraftig stereoanlegg.

Toppmodellen

Den største bensinmotoren på 2,5 liter og 170 hestekrefter og toppnivået Sport er gjensidig og utelukkende tilknyttet hverandre. Det betyr at sprek styling og store 18-tommers felger vil avsløre den sprekeste 6eren. 403.000 kroner er prisen på denne.

Stasjonsvogn

Stasjonsvogntillegget blir på 10.000 kroner og det betyr at 318.000 kroner er prisen for en stasjonsvogn med Advance utstyrsnivå og 2,0 liters dieselmotor på 140 hestekrefter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer