Prisgunstig SUV fra Volvo

Det koster fortsatt en del, men i forhold til Mercedes M-klasse og BMW X5 er dette slett ikke ille.

Publisert
Sist oppdatert

GÖTEBORG (DinSide Motor): I forbindelse med avslutningen av Volvo Ocean Race ble den nye SUV-modellen til Volvo vist for det svenske publikumet i Gøteborg. Oppstartsprisen for en XC90 er 629.900 kroner. Det lyder nok ikke som noe kanontilbud, men i forhold til resten av segmentet er det slett ikke så ille.

Lang

I forhold til BMW X5 og Mercedes M-klasse er Volvo XC90 en lang bil. Mercedes M-klasse er kun 459 centimeter lang, mens BMW X5 er 467 centimeter lang. Volvo XC90 er 480 centimeter lang, og kan også leveres som syvseter for kroner 14.000 ekstra.

Billigst

Nå er ikke dette noen fullstendig analyse av det totale utstyrsnivået i segmentet, men Volvo XC90 starter så langt ned i pris at den også kan bli et problem for XC70, som med den samme dieselmotoren koster 559.900 kroner.

Prisene på Volvo i tabellen er uten automatgir. Vi ser for oss at de fleste bilene vil bli solgt med Geartronic. Dette er et automatgir som også gir deg muligheten til velge gir selv. Det vil på XC90 koste 21.650 kroner ekstra.

Utstyr

Av standardutstyr kan nevnes elektronisk klimaanlegg, konstantfartsholder, kjørecomputer, aluminiumsfelger, radio/CD-spiller og selvsagt firehjulstrekk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer