Prisgunstig terrengbil fra Hyundai

Importøren har bestemt seg for å ta inn Hyundai Terracan. Det hjelper sikkert at den kan registreres på grønne skilter (varebil klasse 2).

Publisert
Sist oppdatert

En pris på under 300.000 kroner som varebil gjør Terracan til en seriøs utfordrer til biler som Toyota Landcruiser 90 og Nissan Patrol.

Common rail

En firesylindret 2,9-liter diesel med common rail-innsprøytningsystem gjør Terracan konkurransedyktig overfor japanske konkurrenter. Motoren yter 150 hestekrefter ved 3.800 o/min, og har et dreiemoment på 333 Newtonmeter (Nm) ved 2.000 o/min. 0-100 km/t går på 14,8 sekunder og toppfarten er 168 km/t med automatgir som er standard i Norge.

I andre markeder er Terracan også tilgjengelig med en 3,5-liters V6 bensinmotor på 195 hestekrefter.

Gunstig

Personbilprisene er ennå ikke klare, men inkludert i varebilprisen på 298.500 kroner er automatgir, skinninteriør og automatisk klimaanlegg. Til sammenlikning koster nykommeren SsangYong Rexton med en 2,9-liter dieselmotor som kun yter 120 hestekrefter omtrent det samme med manuelt gir. Toyota Landcruiser 90 og Nissan Patrol koster rundt 400.000 kroner med automatgir.

Nye Hyundai Terracan vil bli vist på bilmessen Autofil 2002.

Relaterte artikler:

 • Her finner du våre Hyundai-tester
 • For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

  Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

  Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer