Prisreduksjon hos Alfa

Den norske Alfa Romeo-importøren oppgir sterk kronekurs og forhandlinger med fabrikken som årsaker til at de norske prisene kuttes med mellom 7 og 13 prosent prosent.

Publisert
Sist oppdatert
Prisreduksjon hos Alfa
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Vi mener Alfa Romeo-importøren fortjener applaus for prisreduksjonen, som innebærer et avslag på mellom 17.000 og 78.000 kroner avhengig av modell. De andre norske bilimportørene har nemlig ikke vært spesielt ivrige etter sette ned prisene i takt med at den norske kronen har styrket seg.

Når Alfa Romeo-importøren nå går foran og viser vei, er det lov til å håpe at de andre bilimportørene følger opp med lignende prisreduksjoner.

Liten produsent

Alfa Romeo 166
Alfa Romeo 166 Vis mer

I internasjonal målestokk er italienske Alfa Romeo et lite merke, med en årsproduksjon på drøye 200.000 biler. Til gjengjeld har Alfa Romeo blitt kjent for å produsere sportslige og designmessig vakre biler.

Selger dårlig i Norge

Nydelige biler til tross - Alfa Romeo hatt store problemer med å få fotfeste i Norge. Hittil i år er det kun solgt 97 Alfaer her i landet, noe som betyr at Alfa Romeo plasserer seg på en begredelig 30. plass på salgsstatistikken, blant annet slått av Mini og Think.

De relativt stive prisene er åpenbart blant årsakene til at Alfa Romeo selger så dårlig her i landet. Det blir derfor spennende å følge med på om de relativt voksne prisreduksjonene kan føre til økt Alfa-salg her i landet.

Du finner de nye Alfa-prisene her.

Relaterte artikler:

  • Her finner du våre Alfa Romeo-tester
  • Her finner du flere Alfa Romeo-nyheter
  • Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer