Ny pris for elbilen Jaguar I-Pace

Prissjokk: Øker med 100.000,-

Jaguar setter opp prisen på sin populære norgesbil med med over 13 prosent.

BLIR MYE DYRERE: Fra nå koster elbilen Jaguar I-Pace 100.000 kroner mer. Foto: Øystein B. Fossum
BLIR MYE DYRERE: Fra nå koster elbilen Jaguar I-Pace 100.000 kroner mer. Foto: Øystein B. Fossum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fra og med i dag må du ut med minst 747.900 kroner (inkl. frakt/levering), om du vil sikre deg elbilen Jaguar I-Pace. Det er en prisøkning på om lag 98.000 kroner - eller 13,8 prosent - sammenlignet med den tidligere fraprisen på 650.200 kroner.

Det har i en periode vært usikkerhet hva som skulle skje med prisene på Jaguar og Land Rovers biler, men i dag slapp altså importøren bomben.

– Jaguar Land Rover har de siste månedene holdt tilbake på en uunngåelig prisøkning, til tross for at andre importører har valgt å øke sine priser grunnet valutaendringene. Nå har også vi valgt å justere våre nybil-priser, på blant annet vår helelektriske Jaguar I-Pace, forteller pr- og kommunikasjonsrådgiver Vilde Riise hos importøren til Dinside.

Ikke alene

Riise har helt rett. I april satte Audi-importøren opp prisen på blant annet I-Pace-konkurrent og Norges mest solgte bil i 2020 (e-tron), med inntil 12 prosent. Hyundai, BMW og Porsche er også blant dem som har måttet bite i det sure eplet og øke prisen vesentlig.

I tillegg til nevnte valuta-korrigering har også I-Pace fått oppgraderinger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer