PRISTEST: Her finner du de billigste vinterdekkene

Mange nordmenn hevder at sommeren aldri kom i år. Men den som håper på at også vinteren skal utebli, håper nok forgjeves. Med andre ord slipper du ikke unna i år heller; tiden for å legge på vinterdekkene er snart inne.

Publisert

Derfor har vi innhentet priser på vinterdekk både med og uten pigger hos hele 19 dekkforhandlere i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger og Tromsø. Og som vanlig avslører vår pristest at det er mye penger å spare på å velge riktig forhandler.

1.000 kroner billigere

For eksempel må du hos Dekkmann Nyborg i Bergen punge ut med 4.700 kroner for fire piggfrie dekk av typen Nokian Hakkapeliitta Q. De samme dekkene selges for 3.660 kroner hos Dekksentralen i Stavanger. Prisforskjellen er med andre ord mer enn 1.000 kroner.

Dyrt hos Dekkmann Sjølyst

Men også internt i de enkelte byene er det penger å spare på å velge forhandler med omhu. Hvis du bor i Oslo og er opptatt av pris, bør du for eksempel ikke handle hos Dekkmann på Sjølyst. Denne forhandleren tar nemlig 4.804 kroner for fire stykk Continental Viking Contact 2. Hos Johs. Bjerke Rekvisita på Bryn slipper du unna med 3.800 kroner. Altså over 1.000 kroner spart.

18178">Her finner du de billigste piggfrie vinterdekkene.

18177">Her finner du de billigste piggdekkene.

Penger å spare på tjenester

Årets pristest er også til nytte også for deg som ikke har behov for å handle nye vinterdekk i år. Vi har nemlig også hentet inn priser på ulike dekk-tjenester. Og vår rundspørring viser at det er penger å spare både på hjulskift, omlegging, avbalansering og dekk-oppbevaring. For eksempel tar Dekkspesialisten på Skøyen i Oslo 320 kroner for å skifte fire hjul. Dekkspesialisten i Stavanger nøyer seg imidlertid med 200 kroner for å utføre den samme jobben.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer