PRISTEST: Sommerdekk 2011

Du kan spare 2800 kroner (54%) på testvinnerdekkene fra Continental om du kjøper dem på riktig sted.

BYTTE? Dekkskiftet kan bli dyrt, eller det kan bli billig. DinSide har sjekket prisene på nye sommerdekk. Foto: PER ERVELAND
BYTTE? Dekkskiftet kan bli dyrt, eller det kan bli billig. DinSide har sjekket prisene på nye sommerdekk. Foto: PER ERVELAND Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tradisjonen tro har DinSide tatt en ringerunde til 35 av landets dekkforhandlere, og det er mye å spare. For selv om prisene på sommerdekk ikke varierer like mye som på vinterdekk, så er det flere utsalgssteder som kriger om å være billigst.

Dermed får vi også her store forskjeller på billigst og dyrest.

SE PRISENE:

Trykk her for å gå direkte til alle prisene på sommerdekk 2011

Utvalget

Dekkene vi har valgt å ta med i denne testen er de åtte beste dekkene i dekktesten i Finland, som foregår på Testworlds testbane. De norske aktørene som var med å testet dekk er NAF og bladet Motor. Samtidig var det mange andre utenlandske aktører med i testen.

DinSide har tidligere skrevet om dekktesten, som årlig utføres av NAF og bladet Motor samt andre noen andre utenlandske aktører.

Mandag 2.mai er fristen for å legge om til sommerdekk.

205/55 - 16

Dekkdimensjonen som blir testet er den samme som alltid. Grunnen til det er at dekkdimensjonen er en av de aller mest solgte, om ikke den mest solgte dimensjonen. Dekkimportørenes forening hadde tidligere en slik statistikk, men fordi dekkprodusentene ikke lenger ville dele sine tall, foreligger det per i dag ingen landsdekkende statistikk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer