PRISTEST: Vinterdekk 2011

Priser fra 24 dekkforhandlere viser at man kan spare opptil 3.068 kroner ved å velge riktig forhandler ved kjøp av nye piggdekk eller andre vinterdekk.

PRISTEST PÅ VINTERDEKK: Prisene på vinterdekk ligger mellom 4.300 og 8.300 kroner, avhengig av dekkmodell og valg av forhandler.  Foto: Colourbox.com
PRISTEST PÅ VINTERDEKK: Prisene på vinterdekk ligger mellom 4.300 og 8.300 kroner, avhengig av dekkmodell og valg av forhandler. Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

DinSides pristest av dekk til vinterbruk viser at det kan være mye å spare på vinterdekk. Men dette kommer først og fremst an på hva slags dekk du velger til bilen din, og hvor i landet du bor.

Dessuten er det én av de store byene som jevnt over har lavere priser på vinterdekk.

Priser fra hele landet

DinSide har ringt rundt til totalt 24 dekkforhandlere i Tromsø, Trondheim, Bergen, Stavanger og Oslo. Priser fra samtlige forhandlere finner du i de to tabellene lenger ned i artikkelen.

Vi har bedt om priser som tilbys kundene for fire dekk, ferdig montert på bilen og avbalansert, i dimensjonen 205/55 R16. Dekkene vi har sjekket pris på, er de som fikk best resultater i årets vinterdekktest fra NAF.

Samtlige dekkforhandlere har bekreftet at prisene de har oppgitt vil være gjeldene i tiden fremover. Opplever du å ikke få dekkene til denne prisen, er det fint om du tipser DinSide om dette.

Les også: Du kan trygt velge piggfrie dekk

Dekkmann dyrest

Blant dekkforhandlerne er det Dekkmann som i flest tilfeller har høyest pris i denne pristesten.

Det er likevel verdt å merke seg at Dekkmann har rabatt for NAF-medlemmer, som gjør prisen langt lavere for de dette gjelder.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer