Prisundersøkelse: Få 4 for prisen av 1!

Det er ikke til å unngå: lyspærer må skiftes i blant, men kanskje ikke til enhver pris? Vi har gjort en prisundersøkelse på den vanligste typen lyspære til frontlyskastere i bil: H4-pæren, og kan avsløre prisforskjeller på opptil 54 kroner for en pære!

Prisundersøkelse: Få 4 for prisen av 1!
Publisert

Og når en pære tar kvelden og må skiftes, lønner det seg å skifte pærene i begge frontlyskasterne med en gang. Dette betyr at vi med våre priseksempler på billigste og dyreste H4-pære, kommer opp i en prisforskjell på opptil 108,00 kroner for to pærer. – Eller at du kan kjøpe nesten fem pærer (4,6) for prisen av en…

Billigst: 15,00 kroner

I vår prisundersøkelse på standard H4-pærer har vi konsentrert oss om utsalgssteder i Østlandsområdet rundt Oslo. Absolutt billigste pære finner vi hos internettbutikken Micro bildeler, som tar 15,00 kroner for en H4-pære. Da har vi sett utelukkende på stykk-prisen for pæren, men hvis vi inkluderer porto og oppkravsgebyr, blir prisen mye høyere hvis det bare er en slik pære du skal ha.

Hakk i hæl på Micro kommer Biltema, som tar 16,90 kroner for en H4-pære. Biltema er en landsomfattende kjede som har varehus i flere av de større byene, i tillegg til at de selger sine produkter som postordre. Hvis det ikke finnes et Biltema-varehus der du bor, og du må bestille per postordre, blir totalprisen for ei pære ganske mye høyere enn 16,90 når vi inkluderer porto, oppkravs- og ekspedisjonsgebyr – i hvert fall hvis du ikke skal ha noe mer enn denne pæra.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer