Prisvinner: Nye Mitsubishi Outlander

Nye Mitsubishi Outlander har prislisten klar. Den kommer til Norge i februar med en startpris på 360.000 kroner.

Publisert
Sist oppdatert

FolkeSUV-klassen har vokst voldsomt de siste årene. Biler som Toyota Rav4, Honda CRV og Suzuki Grand Vitara har gjort stor suksess, ikke minst her i landet. Første generasjon Outlander kom så sent som i 2003 til Norge, og har siden oppnådd brukbare salgstall. Den har imidlertid hatt et betydelig handicap med kun bensinmotorer tilgjengelig. Det er ikke tilfellet med den nye generasjonen som lanseres med Volkswagens 2,0-liters dieselmotor på 140 hestekrefter og 310 newtonmeter.

Priser og utstyr

Fire utstyrsnivåer er tilgjengelig hvorav Invite er det rimeligste. Innstegsmodellen har standardutstyr som ESP, automatisk klimaanlegg og CD/radio med seks høytalere. Prisen for denne er 356.000 kroner. Neste trinn på stigen er Intens til 375.000, Intens+ til 395.000 og toppmodellen Instyle til 410.000 kroner. I sistnevnte er blant annet skinninteriør, xenonlys, nøkkelløs betjening og 18-tommers aluminiumsfelger standard. Syv seter er følger med kostnadsfritt på de to høyeste utstyrsnivåene.

Rimelig

Sammenlignet med konkurrentene er Outlander meget konkurransedyktig priset. Bare Toyota Rav4 er billigere med sin startpris på 343.000 kroner for billigste dieselmotor (priser etter avgiftsendringen), men dette er også en betydelig mindre bil og har kun fem seter. Mer sammenlignbare konkurrenter som Opel Antara (også kun femseter), Chevrolet Captiva og Hyundai Santa Fe er betraktelig dyrere med tilsvarende motorisering.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer