Prius blir en hel familie

En helt ny Toyota Prius er på vei.

Prius blir en hel familie
Publisert
Sist oppdatert

Gjennom et tiltak Toyota kaller Toyota Prius Projects er den japanske bilprodusenten i ferd med å lansere en ny Prius, en Toyota Prius MPV. På YouTube har de allerede offentliggjort en video som viser deler av formen på bilen, sammenlignet med dagens kjente Prius.

Les vår test av Prius.

Rykter skal ha det til at bilen kan bli en syvseter, noe vi er usikre på. Dette krever store omplasseringer av batteripakken, og per i dag har ikke Prius andre steder å ha denne. Ryktene skal også ha det til at rekkevidden er opprettholdt, eller forbedret, takket være ytterligere battericeller. Uansett forventes det at den nye MPV’en skal være basert på kjent teknologi, og dagens bil. Da får ryktene fortsette å svirre hvorvidt bilen skal få skyvedører, eller ei. At Toyota lanserer en kampanje på denne måten kan være en god måte å sjekke responsen på. Gjennom tilbakemeldinger får de alle tanker og tips som forbrukerne måtte sitte på. Her finner du alt om de fleste hybridbiler som er, eller kommer på markedet. Den nye Prius MPV skal lanseres på bilmessen i Detroit i januar, men mer informasjon vil komme før den tid. Toyota velger å benytte sosiale medier i jobben med å lansere den nye bilen, og bare på Facebook har de fått 70.000 tilhengere som følger Prius spesielt. Inntil videre kan vi kun henvise til Toyota sin egen video, og en noe begrenset visning av den nye bilens form og farge. Vi kommer tilbake så snart mer informasjon blir tilgjengelig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer