PRØVEKJØRT: Audi A1

Er man ikke ung, urban og "livsstil-orientert" må man visstnok styre unna A1. Synd det - jeg liker den godt, jeg...

Foto: Knut Moberg
Foto: Knut Moberg Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

BERLIN (DinSide Motor): Da vi dro avsted for å prøvekjøre nye Audi A1 var vi på en måte allerede grundig lei den. Audi har forhåndsorkestrert så mye hype, så mange teasing-kampanjer og generelt så mye virak omkring den lille nykommeren at vi hadde en følelse av overdose allerede da bilen ble vist på bilutstillingen i Genève og ytterligere promotert av Orlando Bloom eller Justin Timberlake eller hvem det nå var...

Fin i det virkelige liv

Så vi syntes egentlig det var på høy tid at vi fikk sette oss bak rattet i en A1. Det var forfriskende å få se den ute i virkeligheten, på veien og ikke på bilder eller på en utstillingsstand. Det første visuelle inntrykket er bra, enten vi ser den i blå metallic, signalrødt eller hvitt. Men designen er relativt konservativ - dette er en Audi! - og mindre "annerledes enn konkurrentenes, enten vi snakker om erkerivalen Mini (Fra BMW-konsernet), Fiat 500, Alfa Romeo MiTo eller Citroën DS3. A1 kan imidlertid sprites opp en del med ekstrautstyr; den kan blant annet leveres med takbue i kontrastfarge, på samme måte som konkurrenten Citroën DS3 (- som vi nylig har testkjørt), kan få kontrastfarget tak.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer