PRØVEKJØRT: Fornyet BMW 3-serie

3-serie har fått nytt fjes og får nye, attraktive innstegsversjoner.

Publisert
Sist oppdatert

MÜNCHEN (DinSide Motor): Før så den litt streng eller småsur ut. Nå smiler den!

Ingen tvil; BMW 3-serie har fått et oppfrisket utseende. Det dreier seg ikke om noen revolusjon, naturlig nok, men da vi fikk se den utgående og den nye modellen side om side fremsto allikevel nykommeren som klart friskere i oppsynet. Ansiktsløftningen gjelder både sedanversjonen og Touring (stasjonsvognen).

316i som stasjonsvogn og 318d med automat

Spesielt interessant for Norge er at innstegsversjonen 316i heretter er tilgjengelig som stasjonsvogn (Touring), mens det i disse diesel-tider kanskje er vel så interessant at man nå kan få kjøpt 318d med automatgir - en mangel som hittil har gjort at automat-tørste kunder har gått til konkurrentene, og da især Audi. Prismessig er fornyelsen altså et fremskritt da flere kan finne en rimelig versjon i henhold til ønsker. For øvrig starter prisene - før ekstrautstyr - på 297.000 kroner for sedanen og 318.000 kroner for stasjonsvognen.

320d med firehjulsdrift

Som første firesylindrede modell får heretter BMW 320d muligheten for å utstyres med xDrive, BMWs avanserte firehjulsdriftssystem. Dette er nok også et effektivt anti-Audi-våpen i det norske markedet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer