Prøvekjørt: Lexus CT200h

Lexus CT200h er bestselger allerede før den er lansert, og det er ingen grunn til å undre hvorfor.

Prøvekjørt: Lexus CT200h
Publisert
Sist oppdatert

Bare så det er sagt med en gang. Når Lexus nå lanserer CT200h, så er det en annerledes Lexus på veldig mange måter. Tidligere har Lexus vært ensbetydende med noe premium, nesa litt i været. Det er det fortsatt. I tillegg har Lexus stått for noe sporty. Det gjør det også med CT200h, men noen sportsbil er den definitivt ikke. Utførelse og fremtoning, ja, men Lexus CT200h er på mange måter det vi forbinder med et får i ulveklær. I dette tilfellet er det kun positivt ment.

To nye Prius på vei

Få konkurrenter

Bilen faller rett inn i konkurranse med de andre premiumbilene i C-segmentet,. Der er det ikke mange, men Audi A3 og BMW 1-serie ligger midt i målgruppen. Godt utstyrte versjoner av Golf og Volvo C30 kan også blande seg inn. Felles for alle de andre i dette segmentet er at ingen av dem foreløpig kan tilby en hybrid, men vi vet at de andre er på vei. Om vi sammenligner med hele C-segmentet, premium eller ei, så er Toyota Auris HSD og Toyota Prius de eneste konkurrentene med hybrid. Basisen på disse tre bilene er så og si helt like, men fra Lexus får du mye de andre bilene ikke kan by på. Om du betaler selvsagt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer