Prøvesitt i Aston Martin Rapide

Aston Martin kan lage biler som ser bra ut, det er det ingen tvil om. Men rommer denne slanke sportsbilen fire voksne?

Prøvesitt i Aston Martin Rapide
Publisert
Sist oppdatert

Vi har kjørt både Panamera Turbo og S. Dette er en ekstremt bra bil som imponerte stort. Plassen innvendig er også god.

Vi har sett Rapide før, men ikke sittet i den og kjent litt på varene. Vi må innrømme at vi var mildt skeptiske til det linjelekre designet, men her har Aston Martin fått til både form og funksjon.

Foran er det rett og slett romslig. God takhøyde, fin bredde og romslig fotbrønn. 1,96 meter går inn her uten problemer. Du sitter i dype og harde bøtteseter omringet av en høy skulderlinje. Cockpit-følelsen er stor.

Også var det bak da ... Vi var enda mer skeptiske til plassen bak, og vi hadde forberedt oss på at dette kunne bli årets nedtur. Det ble det IKKE. Baksetet er også utstyrt med to dype bøtteseter som deles av en høy midtkonsoll. Taket kniper meg over hodet med noen centimeter, men en normalt høy person sitter bra her. Plassen i baksetet er litt dårligere enn i Panamera.

Bagasjerommet er beskjedent. Her har det lekre designet og ikke minst drivlinje tatt for seg. Bagasjerommet har en skillevegg som separerer bagasjen fra kupéen, og bakseteryggene kan faktisk legges ned. Det blir jo ikke akkurat noen varebil uansett, men morsom funksjon var det i grunn.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.