R8 roadster kommer

Audi jobber videre med sin R8, men lansering ligger frem i tid fortsatt.

Publisert
Sist oppdatert

Audi R8 uten tak er fotografert med lite kamuflasje på vei til Nürburgring. Det eneste som skiller denne bilen fra en produksjonsbil er dekselet over bakruten.

Ellers kan man se på bildene at denne bilen er litt annerledes på utsiden enn kupéen. Den har for eksempel ikke "blades" på siden rett bak døra som kupéen har. Bilen på bildene har også et annet eksosanlegg en dagens R8, og den har færre ribber i grillene både foran og bak.

Det ser ut som takløsningen blir av stoff, men det gjenstår å se om det blir en elegant løsning. Enten blir det slik at man gjør dette elektrisk, eller så må man ut av bilen å flytte taket for hånd.

Motorer

R8 roadster kommer

R8 roadster kommer

  1. Store bilder


På motorfronten er det sikkert at dagens R8-motor fortsetter i roadster-modellen. I tillegg regner vi med at en V10-motor vil finne veien også til R8. Det blir i så fall den samme motoren som sitter i S6 og S8. V10 turbo er forbeholdt RS6 enn så lenge.

Lansering i Norge skjer i hver fall ikke i år. Våren 2009 kanskje?

Store bilder finner du her.

Test av Audi R8.

Her finner du mer Audi-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Nybillanseringer
  • Spionbilder  • Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer