Rå, råere, råest

Porsche Panamera er etter vårt syn verdens beste bil alt hensyntatt. Gemballa mener han kan gjøre den enda bedre...

Foto: Gemballa
Foto: Gemballa Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Akkurat det er ikke vi så sikre på. Det er nemlig balansen mellom en mengde gode egenskaper som i våre øyne gjør Panamera så unik. (Nei, den er ikke beste familiebil, nei, den er ikke beste sportsbil, nei den er langt fra beste miljøbil - men den er så utrolig god på så veldig mange ting).

VERDENS BESTE BIL? Les her vår prøvekjøring av, og vår dom over, Porsche Panamera.

Sportsligere

Og her er altså Gemballa Mistrale. Den er en slags mega-Panamera, og den renommerte Porsche-tuneren Uwe Gemballa, som holder til Leonberg i nærheten av Porsche-hovedkvarteret, startet på den øyeblikkelig Panamera ble introdusert i markedet. At den blir sportsligere enn standard-Panamera går tydelig frem av de foreløpig sparsommelige spesifikasjonene, men det behøver ikke bety at det blir en bedre bil.

Velprøvde løsninger

Foreløpig er dette en såkalt "teaser" eller forløper for mer konkret foto- og datamateriale i den hensikt å tiltrekke publikums oppmerksomhet. (Ja - her kan du se: Det virker!) Det går klart frem at designen er derivert i sportslig retning, ja rentfrem mer i 911-retning. Gemballa, som tjener gode penger på sine eksklusive kreasjoner som ofte går til oljerike land i midtøsten, anvender lavvektskomponenter i eksklusive materialer og har utviklet etterhvert velprøvde løsninger når det gjelder forsterkning av understell og spesialutviklede felger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer