Ny og helt annerledes Nissan Micra

RADIKAL ­STILENDRING

Utgående Nissan Micra er en forglemmelig bil, for å si det pent. Det vil ikke være tilfellet med etterfølgeren, som varter opp med frisk stil og noen autonome (selvkjørende), funksjoner.

SPENSTIG: Med ny elektronikk for kontroll på både hjuloppheng og styring, lover Nissan kjøreegenskaper som står i stil til den spreke designen for nye Micra. Foto: Nissan
SPENSTIG: Med ny elektronikk for kontroll på både hjuloppheng og styring, lover Nissan kjøreegenskaper som står i stil til den spreke designen for nye Micra. Foto: Nissan Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dette er antakelig den mainstream-modellen som designmessig representerte det største spranget av det som blir vist på bilmessen i Paris for tiden.

Den er faktisk besnærende lik konseptbilen Sway, som ble vist på bilutstillingen i Genève i 2015. Med andre ord: Noe fullstendig annerledes enn det den utgående Micra har stått for, og mer i tråd med en til tider vågal designpolicy som har gitt biler som Juke og Leaf.

Det er faktisk femte generasjon Micra som nå kommer på markedet, og bilen kalles da også Micra Gen5.

Mye spenstigere design

Designdetaljer inkluderer den gjenkjennelige V-motion-grillen og skarpe linjer går fra den helt til bakenden av bilen. De boomerang-formede lyktene og takutformingen skal utgjøre en Nissan-typisk designsignatur for å skape en luftig følelse. Andre detaljer inkluderer bakdører der dørhåndtakene er skjult i C-stolpene, og en forlenget taklinje med integrert spoiler som skal gi bilen bedre aerodynamikk og mer sportslig utseende.

Nissan understreker muligheten for personliggjøring av både interiør og eksteriør gjennom inntil 125 ulike kombinasjoner for å skape en individuell stil.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer