Rådyr tastefeil: - Irriterende

Tore Håkon Joten (67) fra Lillehammer betalte parkeringsavgiften og dro ut på skitur, men ble likevel møtt av en bot da han kom tilbake.

KJEDELIG: Tore Håkon Joten forventet ikke å få bot etter å ha betalt for parkeringen. Foto: Privat
KJEDELIG: Tore Håkon Joten forventet ikke å få bot etter å ha betalt for parkeringen. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag forrige uke fikk Tore Håkon Joten seg en kjedelig overraskelse da han kom tilbake fra skitur. Til DinSide forteller Joten at han hadde parkert bilen sin ved ved Skurvabrua på Lillehammer og betalte parkeringsavgiften før han spente på seg skia.

Men da han kom tilbake ventet det likevel en parkeringsbot i frontruta.

- Jeg har parkert der mange ganger uten problemer, men nå hadde jeg tastet inn «Y» før jeg tasta inn resten av registreringsnummeret mitt. Det var en liten tastefeil, og jeg meldte fra med en gang jeg oppdaget feilen, forteller Joten til DinSide.

Tastefeilen resulterte i en bot på 660 kroner.

Gudbrandsdølen Dagningen omtalte saken først.

Joten hadde betalt for parkeringen og sendte derfor en klage til APCOA der han forklarte hva som hadde skjedd. Men Jotens klage ble avslått.

- Det var en liten feil, men parkeringsavgifta ble betalt og det bekreftet parkeringsselskapet også. De har ikke gått glipp av noen penger, men jeg håpet at de ville forstå hva som hadde skjedd.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer