Råere Range Rover Sport

Konseptbilen Range Stormer fra 2004 varslet ny retning for terrengbilprodusenten Land Rover.

Publisert
Sist oppdatert

Vellykket markedsføring og eggende utsnittsbilder gjorde at konseptbilen Range Stormer fikk masse oppmerksomhet. Kort etter lanseringen av tredje generasjon Land Rover Discovery dukket en ny og mye sportsligere SUV opp med utgangspunkt i den samme plattformen.

Tydelig

Med ett skulle "alle" ha den nye Range Rover Sport, og selv om navnet forvirrer er det ikke tvil om at bilen har fått sitt eget tydelige preg. Likevel savnet nok noen de ekstreme linjene fra konseptbilen, og disse er nå bønnhørt.

I England lager de en spesialutgave som får tileggsbetegnelsen HST, men i Norge nøyer importøren seg med å tilby deler av denne pakken i form av et "Stormer body kit".

Pakken inneholder en heftig ny bikubegrill, ny frontstøtfanger med skarpere linje, dypere luftinntak og nye tåkelys. Bakfra blir bilen også lett å kjenne igjen med firkantede eksosrørmunninger plukket direkte fra konseptbilen, og også en mer kantede bakfanger.

Demonterbar spoiler

De som er bekymret for terrengegenskapene med den relativt dype og lave frontspoileren kan beroliges med at den nedre delen er avtakbar slik at du fortsatt kan kjøre rett opp fjellvegger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer