Her er GM-sjefen på prøvetur

Råeste Corvette noen gang lanseres i sommer

I sommer lanserer Chevrolet åttende generasjon Corvette. Ryktene vil ha det til at bilen er så sterk at glasset over den midtplasserte motoren har sprukket på prototypene.

GM-SJEF PÅ TUR: En smilende GM-sjef Mary Barra kan kanskje tydes dithen at hun er tilfreds med nye Chevrolet Corvette. Foto: GM
GM-SJEF PÅ TUR: En smilende GM-sjef Mary Barra kan kanskje tydes dithen at hun er tilfreds med nye Chevrolet Corvette. Foto: GM Vis mer
Publisert

Det er selvfølgelig bare rykter, men det kan også være sant: at toppmodellen får mellom 900 og 1.000 hester, slik en anonym kilde hos Chevrolet har hvisket til amerikanske medier. 18. juli, lanseringsdatoen for den åttende generasjonen av Chevrolet Corvette, nærmer seg med stormskritt.

Mary Barra på tur

For et par uker siden ble toppsjefen i General Motors (GM), Mary Barra, observert smilende, med sidevinduet godt rullet ned i passasjersetet på en kamuflert utgave av Chevrolet Corvette i New Yorks gater. Dette var tydelig et planlagt PR-stunt.

- Datoen for lanseringen er valgt for å markere at det er 50 år siden Apollo 11 gikk inn i månens gravitasjonsfelt i 1969.

Det skrev GM-president Mark Reuss i et Facebook-innlegg rett etter kjøreturen i New York. Det var også Reuss som postet de første bildene av turen på Facebook.

Opp mot 1.000 hester

Noen særlig flere detaljer om hva åttende generasjon Chevrolet Corvette vil inneholde, er ennå ikke bekreftet av GM.

«Vi har tatt det beste fra alle tidligere generasjoner Corvette, og puttet det inn i den nye bilen», skriver de selv i en melding på egen hjemmeside.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer