Range Rover Evoque 2WD og 4WD

Evoque med forhjulstrekk kommer til Norge over nyttår, så vi dro til Alpene og sammenlignet den med firehjulsversjonen.

Uansett om du velger 2WD eller 4WD: Range Rover Evoque er en imponerende tøff og morsom bil.  Foto: Bilde tatt av Land Rovers fotograf
Uansett om du velger 2WD eller 4WD: Range Rover Evoque er en imponerende tøff og morsom bil. Foto: Bilde tatt av Land Rovers fotograf Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Du kødder ikke med tradisjon!

Akkurat det tror jeg mange svorne Land Rover-fans tenkte, da den forhjulsdrevne Evoquen ble annonsert for første gang for konservative kunder i fjor.

Men nå er den altså en realitet, og den kommer til Norge i begynnelsen av 2012. Vi dro derfor på Land Rovers årlige vinterarrangement, der tohjulstrekkeren ble vist fram for pressen for første gang. Med på lasset var også Evoque 4WD, firehjulstrekkeren som vi tidligere i år ga en soleklar sekser, det var derfor en god anledning til sammenligning.

Uansett hvilken modell du vurderer er min mening at Evoque er en vanvittig lekker bil: Designet er typisk Range Rover, samtidig som den bringer et friskt pust inn i den ellers lett sedate SUV-kategorien. Og jeg er tydeligvis ikke alene om å synes det; selv i Tyskland og Østerrike fikk vi spørsmål fra nysgjerrige tilskuere på nesten ethvert stopp vi gjorde. Dette er altså ingen bil for deg som liker å gli ubemerket gjennom landskapet, Evoque er i stedet en showstopper.

Se bilder av begge modellene i aksjon i alpene her:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer