Range Rover Hybrid kommer snart

Hybridutgavene av Range Rover og Range Rover Sport blir snart vist fram for første gang, og kommer til Norge i begynnelsen av 2014.

Range Rover Hybrid vil bli vist fram for førte gang nå i september. Det vil si at den kommer til salgs i Norge tidlig i 2014. Foto: Produktbilder
Range Rover Hybrid vil bli vist fram for førte gang nå i september. Det vil si at den kommer til salgs i Norge tidlig i 2014. Foto: Produktbilder Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste versjonene av Land Rovers toppmodeller har ganske enkelt satt en ny standard i premium-SUV-segmentet, noe du kan lese mer om i våre tester av nye Range Rover og nye Range Rover Sport.

Men i tillegg til de vanlige diesel- og bensin-versjonene har det vært en dårlig skjult hemmelighet at Land Rover også har jobbet med en hybridversjon.

Vi i DinSide hadde vår første sak om dette allerede i november 2012, men nå er det altså ikke lenge til modellene skal vises fram for første gang.

Hybrid gir lavere pris!

En av grunnen til at hybridversjonene er så spennende for oss nordmenn, er at de vil få en avgiftslette som kommer kundene til gode i kraft av lavere nybilpris.

Nøyaktig hvor mye rimeligere du vil slippe unna er dessverre ikke fastsatt på det nåværende tidspunkt, men hybriden gir også andre fordeler det er greit å være klar over.

Her er det vi vet så langt.

Råsterk med hybrid

Både Range Rover og Range Rover Sport vil ha den norgesvennlige treliters dieselmotoren under panseret, men i tillegg kommer altså elmotoren som gir ekstra krutt under panseret når du ønsker det, eller et enda lavere forbruk under normal kjøring.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer