Range Rover med to hjul

Lettvekteren med Karbona monocoque-ramme er nyeste Range Rover.

Foto: Land Rover
Foto: Land Rover Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dette er altså en Range Rover sykkel - og det er ikke en terrengsykkel engang!

Det er et team som rapporterer direkte til Land Rovers designsjef, Gerry McGovern, som står bak den elegante kreasjonen. McGovern er selv aktiv syklist og entusiast. Kjøretøyet er en aerodynamisk lettvekter som har fått navnet Range Rover Evoque concept road bicycle. Rammen er i karbon fra Karbona.

Se også sykkelen uten kjede

Ren design

Sykkelen har en modernisert klassisk og renskåren design - akkurat som bilen den deler navn med. Teknologien er delvis hentet fra Formel 1-verdenen. De bevegelige elementene er i høyresistent aluminiumlegering og sykkelen er designet for høye ytelser og store påkjenninger, hevder Land Rover i sin pressemelding.

Styrekomponentene er assortert til rammen som bærer merke-og modellnavnene Range Rover og Evoque. Gaffelen er også i karbonfiber. Sykkelen er utstyrt med 20-trinns Shimano Ultegra gir.

Evoque

Bilen på bildet er temmelig ny den også - det dreier seg om den hittil minste og mest økonomiske Range Rover - Evoque, som vi så første gang i fjor sommer i todørs-versjon. I november kunne vi annonsere firedørsutgaven, som vi ser her. Vi så den første gang nylig under bilutstillingen i Genève.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer