Range Rover Sport?

Land Rover er snart på banen med en helt ny modell som skal konkurrere med tyske sportssuver.

Publisert
Sist oppdatert
Range Rover Sport?

Range Rover Sport?

  1. Store bilder
Range Rover Sport?


Dette er de første bildene av Land Rovers helt nye modell. Den skal passe inn mellom den nye Discovery og nåværende Range Rover. Det er dette som blir Land Rovers virkelige konkurrent til VW Touareg, Porsche Cayenne og BMW X5.

Sportslig

Som du kan se av sammenligningsbildet er Range Rover Sport litt mindre enn en Range Rover. C-stolpen og bakruten er skråere og overhenget bak er ikke så stort. Den har også andre lufteluker i skjermen foran. Land Rover vil med denne bilen forsøke å lage en bil med alle kjente Land Rover terrengegenskaper, men også en bil du kan frese rundt på motorveier og svingete landeveier med.

Kompresskraft

Det vil etter hvert bli slutt på BMW-motorer i Land Rover, og konseptbilen Range Stormer var ustyrt med en V8-er fra Jaguar med kompressormatning. Dette tyder i hvert fall på et det er Jaguar som vil bidra med krefter til denne bilen i fremtiden. Vi regner også med at V6 dieselmotoren til Jaguar på 2,7 liter blir å finne her.

Store bilder finner du her.

Ny Discovery oppdaget.

Her finner du mer Land Rover-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Nybillanseringer
  • Spionbilder
  • Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer