Rangering av forsikringsselskapene

Hvilke av de norske forsikringsselskapene er best på båtforsikring? Og hvilke bør du holde deg unna?

Publisert

I artiklene om hver enkelt båtklasse vil du finne ut hvilket selskap som tilbyr den billigste forsikringen for akkurat din båt. Vi har imidlertid også rangert selskapene etter hvor rimelige de er sammenlagt.

1. Netviq

Netviq er absolutt et selskap å vurdere. Selskapet ga faktisk det beste tilbudet på både jolle og snekke, og det nest beste på skjærgårdsjeep og seilbåt. I tillegg opererer selskapet med 2.000 kroner i egenandel, i motsetning til de fleste andre som opererer med 3.000 kroner.Netviq er imidlertid en relativt ny aktør på det norske forsikringsmarkedet og prisene er så lave at vi lukter lokketilbud. Bli derfor ikke overrasket om prisene stiger til neste år.

2. Dial

Dial er billigst på seilbåt og nest billigst på både jolle og snekke. Selskapet er imidlertid skeptisk til raske båter, noe som gjenspeiles av den relativt høye prisen på vår utvalgte skjærgårdsjeep. Hvis du ønsker å benytte deg av Dials lave priser, er du nødt til å bli totalkunde i selskapet.

3. Vår

Vår tilbyr rimelige båtforsikringer og er blant annet tredje billigst på vår utvalgte skjærgårdsjeep. Selskapet ligger godt under gjennomsnittet både på joller og snekker, men er tydeligvis skeptisk til seilbåter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer