Rangering og konklusjon

Nykommeren Volkswagen Touran vinner vår test, fulgt av nye Renault Scenic. Veteranen Opel Zafira overrasker positivt og tar bronseplassen.

Publisert
Sist oppdatert

Nykommeren Ford Focus C-Max havner på fjerdeplass og må altså se seg slått av den mye eldre Zafira. Peugeot 307 SW må leve med vårt jumbo-stempel.

1. Volkswagen Touran2. Renault Scenic3. Opel Zafira4. Ford Focus C-Max5. Peugeot 307 SW

Touran: En komplett fleksibil

Etter vårt syn er altså Volkswagen Touran det beste fleksibilkjøpet du kan gjøre i dag. Touran, som er basert på samme plattform som nye Golf, har nemlig alt du kan forlange av en fleksibil. Baksetene har tallrike justeringsmuligheter og Touran kan leveres med en tredje seterad. De to bakre setene, som i likhet med alle de andre setene er uavhengige, kan elegant felles ned i bagasjeromsgulvet. I tillegg er de faktisk brukbare for andre enn små barn, noe som ikke er en selvfølge i fleksibilklassen.

Stor takhøyde og god kupébredde i bakre del av bilen sørger for at Tourans tredje seterad er langt mer tiltalende enn det konkurrentene kan by på. Touran kan også skilte med store bakdøråpninger, et flott interiør, god sittehøyde, bra støyisolering, trygge kjøreegenskaper og en rekke smarte oppbevaringsrom og holdere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer