Råsterk Skoda Octavia

Den velkjente TDI-motoren med pumpedyseteknologi fra Skoda Superb, fås nå også i Skoda Octavia. Attraktiv pris er det også på denne bilen

Publisert
Sist oppdatert

Skoda Octavia kan nå leveres med den sterke 1,9 liters TDI-motoren på 130 hestekrefter. Den velkjente TDI-motoren med pumpedyseteknologi fra Skoda Superb har et maksimalt dreiemoment på hele 310 newtonmeter allerede ved 1.900 omdreininger per minutt.

Gjerrig

Selv med så mye krefter skal drivstofforbruket være ekstremt lavt, kun 0,43 liter per mil ved landeveiskjøring og 0,7 liter per mil ved bykjøring. 0-100 gjøres unna på 9,7 sekunder. Pris for Skoda Octavia Elegance 1,9 TDI med 130 hestekrefter er 279.200 kroner. Motoren fås også i den mer luksuriøse modellen Octavia L&K til 313.200 kroner.

Fra før har vi opplevd at denne motoren har vært av de verste av pumpedysemotorene når det gjelder støy og vibrasjoner. Det gjenstår å se hvordan det forholder seg i Octavia.

Gunstig ekstrautstyr

Utstyrsmodellen Elegance har omfattende grad av standardutstyr, blant annet klimaanlegg, oppvarmede forseter, tre hodestøtter bak, ISOFIX fester for barneseter, fire kollisjonsputer og høyde- og lengdejusterbart ratt. Octavia Elegance kan i tillegg kombineres med sikkerhetspakke (antispinn og antiskrens (ESP), gassutladningslamper og regnsensor) til 3.900 kroner og sportspakke (sportsseter foran, treeket sportsratt, girkule og håndbrekk i skinn) til 1.900 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer