Rått parti for Nissan Juke-R

På startstreken står en Ferrari, en Lambo, en SLS AMG, ….og en Nissan Juke! (?)

Juke: Nissans hippe alternativ. Foto: Produsenten
Juke: Nissans hippe alternativ. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Du skal ha stått opp om morgenen for å kunne velge en bil som kan hamle opp med de tre frekkeste bilene i dette startfeltet. Vi snakker tross alt om en Ferrari 458 Italia, en Lamborghini Gallardo, og en Mercedes-Benz SLS AMG. Alle disse er å finne i klassen over supre supersportsbiler. Også var det denne lille japanske billigbilen da.

Les også: Juke-R kommer

Ikke verdens vakreste

Juke er en av de særeste masseproduserte bilene som har rullet ut av en japansk bilfabrikk på lenge. Da den kom, var det mange som lurte på om dette var en dårlig spøk, eller om gjengen på designavdelingen hadde tatt litt vel mye Møllers tran til frokost. I ettertid har Juke vokst seg inn i manges hjerter, nettopp fordi den skiller seg ut.

Se bildene av Juke-R:


Prøvekjørt: Nissan Juke

Juke + GT-R

Nissan selv har hatt en klar tanke bak bilen, og nå er den blåst opp som det hippe alternativet fra Nissan. Bilen kommer blant annet med en 190-hesters bensinmotor, men det er ikke nok til å hamle opp med de andre bilene på startstreken. Derfor puttet Nissan drivlinjen fra GT-R inn i lille Juke, og fikk på den måten Juke-R.

GT-R for egoister

Skinnet bedrar

Dermed blir den en skikkelig ulv i fåreklær, og det er noe som setter spor i selvfølelsen til førerne av de andre bilene. Med sin opprinnelige form gjør Nissan GT-R 0-100 km/t på bare 2,8 sekunder, og vi har selv rattet bilen rundt på Estoril-banen, nær Cascais rett utenfor Lisboa. Den er absolutt den raskeste bilen du får per krone, og det blir nok ikke mindre morsomt når du setter den samme drivlinjen inn i Juke.

Hvordan løpet gikk? Se selv:

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer