Mangler fotgjengerfelt:

Reagerer på dette

Her må fotgjengere krysse fire felt. Det er ikke merket i det hele tatt.

IKKE MERKET: Mange har reagert på denne kryssingen for myke trafikanter. (Foto: Google/skjermdump)
IKKE MERKET: Mange har reagert på denne kryssingen for myke trafikanter. (Foto: Google/skjermdump) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi snakker om rundkjøringa ved NAF-senteret på Hvam i Lillestrøm kommune. Om du kommer med bussen fra Lillestrøm retning Oslo, og skal over på industriområdet, må du krysse den fire felt brede Trondheimsveien.

Hvordan?

En av dem som reagerer er Jan-Erik Langaard fra Lillestrøm. Han uttalte seg først om saken til Romerikes Blad, men gjentar til DinSide at han stusser på hvordan man egentlig skal komme seg over her.

Han er ikke ofte i området, men da han hadde bilen på service inne på industriområdet i vinter, måtte han selv krysse veien.

- Jeg skjønner ikke hvordan de har tenkt at folk skal klare å komme seg over her. Jeg ser folk må ta fart og løpe over, og når det er fire felt man må krysse og 60-sone for bilistene, så er det ikke akkurat så lett for folk, sier han til Romerikes Blad.

- Alle som tar den bussen, må over. Det finnes ingen andre overganger i nærheten, legger han til overfor DinSide.

Lite trafikk

Senioringeniør i Viken fylkeskommune, Vegard Moe, forteller at dette er et såkalt tilrettelagt krysningspunkt. Det var Statens vegvesen som i sin tid etablerte denne løsningen, som var basert på hvor mange myke trafikanter som faktisk krysset veien på det aktuelle punktet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer