Redningen koster

Redningsselskapene lever av å redde mennesker i nød. Men hjelpen er ikke gratis. Hva koster det deg å bli trukket opp av grøfta?

Redningsselskapene hjelper deg gjerne ut av uføret hvis veien har vært for glatt. Men det koster.
Redningsselskapene hjelper deg gjerne ut av uføret hvis veien har vært for glatt. Men det koster. Vis mer
Publisert

Du kan kjøpe medlemskap hos redningsselskapene. Eller du kan betale hver gang du behøver assistanse på veien. Vi har sjekket prisene hos de største redningsselskapene i Norge: NAF, Viking og Falken. Viking og Falken tilbyr redningstjenester til alle, uansett om du er medlem eller ikke. NAF konsentrerer seg kun om sine medlemmer.

Falken

Hos Falken betaler du 439 kroner årlig for å bli reddet i hele Skandinavia, og 503 kroner hvis du utvider området til Europa. Hvis du er forsikringskunde hos Storebrand får du medlemskapet billigere, for 386 kroner. Disse prisene gjelder kun for biler med kaskoforsikring. Uten kasko må du betale 730 kroner per år. Har du en av disse avtalene med Falken, redder de deg kostnadsfritt.

NAF

Hos NAF får du medlemskap etter behov. For en avtale med fri veihjelp må du betale 625 kroner. Med denne avtalen betaler du ikke for utrykningen. Ønsker du ikke fri veihjelp, betaler du 420 kroner. Da må du betale en egenandel på 200-500 kroner per utrykning.

Viking

Viking redder deg også gratis hvis du er medlem hos de. Dette medlemskapet koster 490 kroner for en personbil opptil 3,5 tonn. Gjennom ditt medlemskap i Viking kan du også få hjelp hvis du får problemer utenlands, da Viking har samarbeid med redningsselskaper i Europa.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer