Regn ut bilkostnadene

Å eie eller disponere en bil er alltid forbundet med kostnader, og det kan være vanskelig å beregne selv hvor store disse kostnadene blir. Derfor har DinSide laget et par kalkulatorer som hjelper deg med planleggingen!

Publisert

De færreste har råd til å kjøpe egen bil med oppsparte midler. Men hvor mye kan du låne til bil, og hva koster deg det å betjene lånet? Vår lånekalkulator gir deg svaret. Her kan du også legge inn forventet salgspris på den bilen du allerede har -- hvis du har en. Vet du ikke hva bilen din er verdt, kan vi hjelpe deg med det også ved å gå til våre bruktbil-prislister!

Komplisert firmabil

Å disponere firmabil er beheftet med kompliserte regnestykker der bilpris, lønn, kjørelengede til og fra jobb og yrkeskjøring i jobb spiller inn. Å sette seg ned med kalkulator og forskrifter fra skatte-etaten er nokså håpløst selv om du vet alle tallene. Men på vår firmabil-kalkulator kan du taste inn de tallene du kjenner, og kalkulatoren regner øyeblikkelig ut hva du må ut med i skatter og avgifter, og hva slags inntektstillegg dette representerer.

Hva skylder naboen?

Du kan finne ut hva din egen bil -- eller rundt 800 andre bilmodeller -- er verdt gjennom å bruke våre bruktbil-prislister. Kanskje du i samme slengen skal finne ut om naboen din skylder penger på den flotte bilen som står på tunet hans? Eller kanskje du vil finne ut om bruktbilen du har tenkt til å kjøpe er belånt til eksospotta? Du kan sjekke heftelser gratis på en hvilken som helst norskregistrert bil fra våre nettsider!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer