Regn ut bilskatten for 2000

Vår populære kalkulator for å regne ut firmabilbeskatning er allerede oppdatert med satsene for inntektsåret 2000. Allerede nå kan du regne ut hva firmabilskatten for 2000 blir!

Publisert

I god tid før andre nettsteder - Skattedirektoratet inkludert - har DinSide oppdatert skattesatsene i firmabilkalkulatoren med de som gjelder for inntektsåret 2000.

Slik virker kalkulatoren:

Nå kan du legge kalkulatoren i skuffen, la oss tenke på prosentene, skattesatsene og de kompliserte utregningene - alt du trenger å gjøre er å klikke deg inn på Firmabilkalkulatoren lene deg tilbake og lese av om det lønner seg å godta tilbudet om firmabil eller ikke.

Firmabil på to minutter

Riktignok må du legge inn hva du tjener, hvor lang reisevei du har til jobben, prisen på bilen og hvor mange dager du har tenkt deg på jobben, men utregningen slipper du å tenke på. Når tallene vel er lagt inn klikker du på "Beregn". Svaret du får forteller deg hvor mye firmabilskatten din blir i året og hvor mye du må betale ekstra i skatt hver måned.

Ønsker du detaljerte opplysninger får du det også. Scroll nedover og du finner ut av tillegget i inntekten som firmabilen medfører, samtidig som du ser hvordan firmabilen påvirker skatten din og inntekstgrunnlaget.

Anonym

Det er ikke sikkert at du liker å oppgi inntekten din til hvermansen, og det gjør du heller ikke ved å benytte våre kalkulatorer. Verken vi i DinSide, eller utenforstående, har mulighet til å koble inntekten som du oppgir til deg - rett og slett fordi tallene ikke blir lagret noe sted. Du som bruker er derfor sikret full anonymitet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer