Rekord-rask BMW

G-Power måtte rigge ytterligere opp sin M5 Hurricane da Brabus satte rekord med sin Rocket.

Foto: G-Power
Foto: G-Power Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nei, denne rekorden er ikke helt ny - den ble satt i november i fjor - men i forbindelse med at vi nylig brakte nyheten om BMW M6 fra G-Power som greide 370 kilometer i timen i toppfart fant vi å måtte supplere denne informasjonen med dette tilleggsstoffet om G-Power, som virkelig har greid å profilere seg som en av de mest avanserte BMW-tunerne. (For øvrig lenket en av våre lesere til en video som er en del av den vi bringer nederst).

Utfordrende kombinasjon

Trimming på dette nivået dreier seg naturligvis om å optimisere forholdet mellom økningen i ytelser på den ene siden og driftssikkerhet, kjøreegenskaper og kostnadsnivå på den andre. Jo bedre rykte tuneren har, jo høyere kan han tillate seg å legge kostnadsnivået. Og det er til syvende og sist den teknologiske know-how som er nøkkelen til å lykkes med denne utfordrende kombinasjonen.

BMW-verdenens Brabus...?

G-Power, som ble grunnlagt i 1983, konsentrerer seg utelukkende om å hente det ytterste ut av BMWs i utgangspunktet ytelsessterke maskiner. Det ser ut som de for tiden konsentrerer seg om å oppnå samme status i BMW-verdenen som Brabus har i Mercedes-verdenen. For å etablere et solid rykte er det selvsagt ingenting som overgår det å kunne reklamere med at man er raskest. I tillegg må produktene selvsagt være effektive og underholdende kjøremaskiner. Videoen nederst gir visse indikasjoner på i hvilken grad G-Power har lykkes med det.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer