Renault Fluence

Renault Fluence er en drømmebil som kan bli mal for en ny stor kupé med Renault-logo i fronten. Fluence har fire seter og er motorisert med 3,5-liters V6-er.

Publisert
Sist oppdatert

LONDON (DinSide Motor): Renault Fluence har en sterkt skrånende front og en vertikal bakende. Fronten rommer to store frontlykter med LED-lys som svinger i takt med rattet. Under lyktene sitter det to store luftinntak. Et ytterligere luftinntak strekker seg også i hele frontens bredde lavt nede i støtfangeren. Dette gir plass til store lakkerte flater rundt den sentralt plasserte logoen.

Elegant bakluke

Bakruten er lang og ender i et hevet senterparti lakkert i en annen farge enn resten av bilen. Denne linjen avlsuttes i et stort dobbelt rektangulært eksosrør. Når du åpner bagasjerommet letter hele dette opp og legger seg innover taket, noe som er en dårlig løsning for de som trenger skiboks (se gjennom de store bildene). Størrelsen på bagasjerommet er det derimot ingenting å si på. Noen store vesker fra Louis Vuitton får i hvertfall plass.

Plass til fire

For at plassen innvendig skal bli best mulig har Renault valgt tversstilt motor og forhjulsdrift. I tillegg til det har Recaro fått i oppdrag å lage noen tynne seter som likevel skal være komfortable. Det ser ut som det er mulig å få inn fire mann i kupeen. De ytre sidestøttene i setene brettes ut når du åpner døren og skal gjøre det lettere å komme seg på plass. De foldes tilbake av seg selv når du er på plass i setet. Dørene åpnes og lukkes elektrisk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.